Na een afwezigheid van twintig jaar zijn Frans Bauer en zijn familie weer terug op televisie. Vanavond was de tweede aflevering, nadat de eerste vorige week al werd uitgezonden. Kijkers gaan he-le-maal los en er wordt opnieuw volop genoten.

De Bauers

In de aflevering van vanavond was te zien hoe Frans zijn vijftigste verjaardag vierde. Frans als Abraham is ook wel een mooie mijlpaal, en dus leggen zijn familieleden de zanger flink in de watten. Hij krijgt ontbijt op bed en er staat zelfs een Abraham in de tuin.
Zijn vrouw Mariska heeft een fanfare voor hem geregeld, waarbij er zelfs een eigen lied gemaakt is. Hoe mooi!? Kijkers zijn opnieuw lyrisch over de uitzending. Op X (Twitter) gaat het dan ook helemaal los. Er wordt massaal gereageerd en voor de verandering is dat gelukkig allemaal positief. We kennen programma’s waarbij dat niet zo is 😉

De leukste familie!

Ene Liesbeth schrijft: ”Het is weer genieten hoor. De ultieme feelgood tv.” Bella sluit zich daar volledig bij aan en schrijft: ”De Bauers de leukste bekende familie van Nederland.” Deendondersteen laat op social media ook van zich horen. ”Oh zo lief allemaal, ik smelt gewoon!”
Kortom, we hebben eindelijk weer eens een positief artikel! Ook wel eens fijn. Heb jij ook genoten? Laat dan je reactie achter in de comments en geef een hartje!

Bron: