Elke Koningsdag is het weer de dag om te shinen voor het Koningspaar. Vooral de dames uit het gezin trekken alles uit de kast om op een bijzondere manier te verschijnen voor het Nederlandse publiek. Het ene jaar zijn de dames nog gekker gekleed dan het andere jaar. Ook dit jaar weet Maxima het publiek weer bijzonder te verrassen met haar outfit.

Het thema van Emmen

Het maakt niet uit of het Koningsdag of Prinsjesdag is, Maxima heeft altijd een unieke keuze in haar hoedjes. Dit jaar is haar hoedje geheel in het thema van Emmen. De stad staat namelijk bekend als ‘Vlinderstad’. Zowel Maxima als Amalia dragen daarom allebei vlinders in hun haren.
Maxima is alleen een tikkeltje doorgeslagen. Ze heeft namelijk ook direct een gehele tuin voor de vlinders op haar hoofd gezet. Laten we hopen dat er enkel vlinders op af komen en geen andere insecten.

De kleding van het koningspaar

De bladeren op het hoofd van Maxima wordt gedragen in combinatie met een groene zijden jurk van modehuis Natan. Amalia heeft voor een goedkoper model gekozen. Ze draagt een jurk van het merk Ba&sh. Bovendien heeft ze enkel een vlinderspeldje in haar haren, in plaats van een gehele vlindertuin.
Over de kleding van Amalia is Nederland wel enthousiast. Zo zie je maar dat ook goedkopere merken je er top uit kunnen laten zien. Op X raken ze niet uitgepraat over de stijl van Maxima vandaag.

Bron: