Soms lijkt het wel of alle gekkies uit Nederland zich aanmelden voor Lang Leve de Liefde. Deze week waren de kijkers namelijk weer in rep en roer door deelnemer Reynold. De beste man had namelijk een date met Rafaëla waarmee het erg leuk klikte. Ondanks dat het qua karakter erg leuk klikt, is Reynold niet direct onder de indruk van zijn date.

Het gesprek tussen Reynold en Rafaëla

We kennen allemaal inmiddels de agenda van Lang Leve de Liefde. Het begint 9 van de 10 keer met het kennismaken, dan een vragenrondje in de jacuzzi en uiteindelijk het eindgesprek.

Tijdens het eindgesprek wordt er bekeken of beide deelnemers willen verlengen. De gesprekken en situaties die de deelnemers meemaken zijn in de meeste gevallen erg ongemakkelijk en daarvoor het perfecte entertainment voor de kijkers.

Even peilen

Reynold vraagt aan Rafaëla wat zij vindt van de tijd met elkaar. Rafaëla vertelt direct dat ze het ‘echt naar haar zin’ heeft. Ze vertelt: ‘Ik geniet met volle teugen, samen lekker lachen, lekker gieren en jij?’.

Hoe Reynold erover denkt, had ze beter niet kunnen vragen. Reynold zag dit namelijk direct als het moment om direct zijn gevoel open en bloot te leggen. Toch doet hij dit niet op de meest tactische manier.

Je bent geen fotomodel

Reynold vertelt dat hij het leuk vindt, dat Rafaëla het leuk vindt. Hij vind haar innerlijk ook wel leuk alleen er is één grote maar. “Het uiterlijk… Ja, dat is iets minder. Voor mijn droomvrouw is het, ja, die is knapper wel”.

Rafaëla wil direct meer duidelijkheid en vraagt wat hij precies bedoeld: ”Langer haar, blond haar?”. Maar daar ligt het voor Reynold niet aan. Hij vertelt dat dit niet zijn ideale uiterlijk is.

Reynold gaat verder: ”Het is niet lullig bedoeld hè”. Toch is het kwaad al geschiedt. Je ziet namelijk dat Rafaëla diep gekwetst is door de opmerking van Reynold.

Niet alleen Rafaëla is gepikeerd over de opmerkingen van Reynold, maar ook de kijkers van het programma. Zelfs Patricia Paay heeft de moeite genomen om een reactie achter te laten op de Instagram pagina van het programma: “Wat een lef die mannen, wat denkt hij nou?” zegt ze.

Benieuwd naar het fragment? Dan kan je dat hieronder bekijken.

Bron: