In de wereld van glamour en glitter is het niet ongebruikelijk dat sterren zich soms vergissen in data, maar Jim Bakkum, de charmante zanger en acteur heeft het wel heel bont gemaakt. Onlangs wilde hij zijn huwelijksjubileum met zijn vrouw Bettina vieren, maar wat blijkt? Hij was een hele maand te vroeg!

Jim plaatste op zaterdag een hartverwarmende post over hem en Bettina’s 12,5-jarig jubileum. Alleen was het jubileum nog niet daar. Hij schrijft op social media: “Ik had net een post gedaan over ons 12,5-jarig jubileum dat vandaag zou zijn. Door een reactie begon ik te twijfelen. En ja hoor: over een maand. Volledig abuis. En overtuigd dat het vandaag zou zijn…”

Alsof dat nog niet gênant genoeg was had Jim ook nog eens een prachtige bos bloemen gestuurd naar het theater waar Bettina die avond optrad. “Het allerergste is nog dat ik Bettina een grote bos bloemen heb gestuurd naar het theater waar ze nu is.” Bettina zelf kon er echter wel om lachen vooral omdat ze het jubileum zelf helemaal vergeten was. “Kom ik het theater binnen, staat er zo’n grote bos bloemen voor me klaar. Wat echt het allerliefste van de wereld is, maar wij kwamen er net dus achter dat we 12 jaar en vijf maanden samen zijn in plaats van 12,5 jaar,” deelde ze mee.

Bettina voegde eraan toe: “Ik heb over een maand de kans om er wel aan te denken.”

Hieronder het filmpje:

Bron: