Heb jij dat ook niet, dat je iets in de supermarkt pakt en pas thuis ontdekt dat het niet zo vers is als je dacht? Ik ben de tel kwijt van hoe vaak ik een zak appels heb gekocht en erachter kwam dat er een paar beurs waren.

Of wat dacht je van het kopen van een doos eieren, vergeten ze te controleren, en later ontdekken dat er een gebarsten is? Ik heb zelfs de pech gehad om een ​​brood te pakken dat al begonnen was te beschimmelen!

Eén ding kan ik met zekerheid zeggen dat ik nooit heb gevonden in mijn wekelijkse boodschappen, en dat is een slang… Ik ben redelijk zeker dat niet veel van onze lezers ooit slingerende reptielen tussen hun groenten en fruit hebben gevonden, maar één man uit Birmingham, VK, wel.

Volgens berichten was Neville Linton vorig jaar in een Aldi-supermarkt toen hij een bosje broccoli kocht. Eenmaal thuis sprong hij bijna uit zijn vel toen hij een levende slang ontdekte die zich gewikkeld had tussen zijn aankoop.

De 63-jarige was bezig met het bereiden van een maaltijd toen hij de niet-giftige slang zag, later geïdentificeerd als een ladderslang, dicht bij de steel van zijn broccoli.

“Het was behoorlijk angstaanjagend. Ik ben niet goed met slangen,” legde Neville uit. “Het is maar goed dat ik de broccoli niet zomaar in de keuken heb laten liggen, anders was het los in huis geweest. Dat zou een groot risico zijn geweest voor ons omdat we hier twee kwetsbare mensen hebben wonen.”

Volgens Sky News is de ladderslang inheems in Zuidwest-Europa, waaronder landen als Portugal, Spanje en Frankrijk. De soort is niet giftig, hoewel ze een ernstige beet kunnen geven. Toen Neville besefte dat wat hij had gevonden te groot was om een rups of ander soort insect te zijn, plaatste hij het in een container en bracht het terug naar de winkel.

“De man in de winkel was ook behoorlijk bang,” herinnerde hij zich. Neville kreeg naar verluidt compensatie aangeboden door Aldi, maar was niet tevreden met het bedrag dat op tafel lag. “Het is gewoon niet goed genoeg,” zei hij. “De implicaties voor ons als het in huis was gekomen zijn enorm. Plus, ik heb een fobie voor slangen, dus er is ook de emotionele impact van dat alles.”

Heb jij ooit zoiets meegemaakt? Laat het ons weten in de reacties.

Bron: