Waar Jutta Leerdam en Jake Paul elkaar normaal gesproken overspoelen met hartjes en liefdesbetuigingen, is het volgers op Instagram opgevallen dat het plotseling een stuk stiller is. Is de relatie tussen de twee alweer bekoeld?

,,Wat is er aan de hand met Jutta en Jake?”, vraagt een volger aan juicekanaal Realityfbi. ,,Kijk maar eens naar hun laatste posts. De laatste week reageren ze niet op elkaar.”

Kritiek

Onlangs kregen Jutta en Jake nog een hoop kritiek van hun volgers. Eerder deze maand kwam Jake Jutta opzoeken in Nederland en de twee maakten een boswandeling. Toen ze een boom zagen, kwamen ze op een idee. Jake sneed met een sleutel de initialen van hem en Jutta in de boom met een hartje ertussen.

‘Verschrikkelijk’

De actie werd niet gewaardeerd door volgers van Jutta. Veel mensen begrepen niet waarom het nodig is om in een boom te snijden. ,,Waarom dat schrijven in die arme boom? Verschrikkelijk”, reageerde iemand. Een andere volger vond het vooral een kinderachtige actie. ,,Laat de bomen met rust! Je bent volwassen!”

‘Relatie is niet voor eeuwig’

Jake en Jutta maakten in april dit jaar hun relatie wereldkundig nadat de twee meerdere keren samen werden gespot. Jutta werd meteen gewaarschuwd voor Jake. ,,Die relatie is echt niet voor eeuwig”, zei voormalig schaatser Ben van der Burg in gesprek met weekblad Story. ,,Die gast is gek!”

Bron: