Een PLUS-SIZE vrouw is belaagd door online pesters die haar vertellen geen bikini te dragen, maar ze weigert en pronkt in plaats daarvan met haar figuur in string bikini.

Abby Bible, die op TikTok post als @theabbybible, is vastbesloten om haar niet in de steek te laten door de haters.

Een vrouw met een maatje meer heeft onthuld dat trollen haar vertellen dat ze geen bikini moet dragen, maar dat laat haar er niet van weerhouden om te pronken met haar lichaam in maat 22

De mode-influencer in maat 22 omschrijft zichzelf als een “onbeschaamde dikke meid en modeliefhebber”.

Dankzij haar stijlvolle outfits en optimistische houding heeft de fashionista uit New York City een enorme aanhang op sociale media verzameld, met 174,5.000 loyale volgers op TikTok.

Hoewel haar sociale-mediaplatforms overlopen van liefde, heeft Abby af en toe te maken met een trol.

Maar in plaats van ze haar zelfvertrouwen te laten aantasten, kiest ze ervoor om de online haters frontaal onder ogen te zien en deelt ze de opmerkingen vaak met haar volgers.

In een recente clip droeg Abby een rode bikini met bandjes en reageerde ze op een nare opmerking, die luidde: “Dikke mensen mogen geen string bikini’s dragen.”

Hierop zette Abby haar zonnebril op, staarde in de camera en deed alsof: “Het kan me niet schelen.”

Ze voegde eraan toe: “Als je het niet leuk vindt, kijk dan weg.”

Abby’s video heeft duidelijk indruk gemaakt op velen, aangezien deze al snel duizenden views heeft verzameld.

Het heeft 1.971 likes, 36 reacties en 7 shares.

Gebruikers van sociale media waren overweldigend positief in de commentaren en wilden graag hun liefde voor Abby delen.

Een persoon zei: “Je bent zo mooi.”

Een ander voegde eraan toe: “Ja koningin.”

Een derde commentaar: “Draag wat de f*** je wilt. Je ziet er geweldig uit.”

Ondertussen merkte een vrouw op: “Ik kocht mijn eerste vanwege jou. Ernstig.”

Terwijl iemand anders postte: “’Dikke mensen zouden dat niet moeten doen’ VRAAG: Doet het ding dat ze doen waar jij last van hebt alleen jou lastig en geen kwaad? Zet je er dan overheen.”

Eerder uploadde Abby een foto van haar terwijl ze een hotdog aan het eten was, al anticiperend op de golf van haat die ze ongetwijfeld van trollen zou ontvangen.

Ze schreef: “Ik hou van de kracht om te weten hoeveel mensen zullen worden gepest als een dik persoon vrolijk een hotdog eet op internet.”

In een ander fotobijschrift bedankte de Bijbel haar supporters, zoals ze opmerkte: “Dus ik heb gisteren 50.000 [volgers] bereikt?!? Het verbaast me dat iemand iets wil horen over mijn leven of mijn mode-keuzes.

“Soms raak ik zo ontmoedigd door hoe hatelijk mensen op internet kunnen zijn, maar wetende dat ik minstens één persoon zou kunnen laten glimlachen of een kleine stap zou kunnen zetten om meer van zichzelf te houden, maakt het allemaal de moeite waard.

“Dus bedankt allemaal dat je hier bent.”

Op Instagram legde Abby ook uit: “Al zoveel jaren aarzelde ik om sneakers te dragen en geen make-up uit.

“Ik dacht dat ik er constant als dik persoon uit moest zien als een dik persoon.

“Maar jullie… dikke mensen mogen ook nonchalant zijn!

“Jaren geleden zou ik nooit iets te groots hebben gedragen uit angst om er groter uit te zien. Oftewel mijn eigen geïnternaliseerde vetfobie.

“Maar mode is veel leuker als je stopt met je zorgen te maken over wat ‘vleiend’ is en in plaats daarvan draagt wat je gewoon blij maakt.”

Bekijk hieronder de video:

Bron: