Het leven van een vrachtwagenchauffeur gaat niet altijd over rozen. Soms verliezen ze hun schoenen op de snelweg of ze worden bij Lang leve de liefde niet serieus genomen door hun beroep. Toch zijn de meeste chauffeurs enorm trots en blij met hun beroep. Ze delen daarom ook graag hun dagelijkse leven op TikTok of andere socials.

Chauffeur filmt bizarre actie

Op het moment dat je heel de dag in de vrachtwagen zit, dan kan je jezelf soms gaan vervelen. Heel de dag uit het raam naar de weg kijken lijkt leuk, maar op een gegeven moment heb je dat allemaal wel gezien.

Deze chauffeur had besloten dat hij zijn dagje een stukje spannender wilde maken. Hij pakte zijn telefoon erbij en filmde een bizarre actie wat hem waarschijnlijk zijn baan zal kosten. De chauffeur zet namelijk zijn vrachtwagen op cruise control, waarna hij zelf op de bijrijdersstoel gaat zitten.

Hij heeft op de achtergrond muziek lekker luid en filmt de lege bestuurdersstoel. Niet alleen levensgevaarlijk voor zichzelf, maar ook voor de overige weggebruikers. De chauffeur heeft namelijk nooit de mogelijkheid om snel in te grijpen bij een onverwachte gebeurtenis.

Baan kwijt

De kans dat de chauffeur zijn baan kwijtraakt, is enorm. Op het moment dat zijn werkgever deze video ziet, dan kunnen we ons niet voorstellen dat hij nog lang achter het stuur (of zingend op de bijrijdersstoel) zit.

Wil je het filmpje ook zien? Bekijk het hier!

Bron: