Rachel Hazes is, als we de mensen om haar heen mogen geloven, niet de makkelijkste persoon om mee te leven. De weduwe van de grote André Hazes weet al 20 jaar in allerlei programma’s op te duiken om de grootheid van haar overleden man te eren. Tot ergernis van veel critici zoals Rob Goossens: “Straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

Ook haar dochter, Roxeanne Hazes, wil weinig met Rachel te maken hebben heeft ze onlangs in dit interview laten weten. Ook weten we dat de relatie van Rachel met Monique Westenberg nooit erg goed geweest is. Afgelopen weekend is dit tot een climax gekomen als we de roddels van Yvonne Coldeweijer mogen geloven: “Maandag postte ik dat Monique mini-Dré niet wilde meegeven aan André naar de middagshow van Holland Zingt Hazes.”

Rachel Hazes wil Monique er niet bij, koste wat het kost!

Nu vraag je je natuurlijk af wat de reden is dat Monique haar zoontje niet aan papa meegeeft om van een concert te genieten. Monique zelf heeft aangegeven dat kleine Dré ziek is: “Ons pikkie is al sinds vrijdag zo ziek. griep koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen.” Echter geeft Coldeweijer aan dat er een andere reden is dat kleine Dré niet mee mocht: “Alleen als ze zelf mee mag. Maar zij mag niet komen van Rachel. Ik noemde dit een kinderachtige ruzie, waar het kindje nu de dupe van is. Monique vindt het niet leuk dat ik dit heb gezegd en gaat nu expres posten dat mini Dré ziek was. Maar mini Dré was zondagmiddag mee op pad met de vriendin van Monique. Beetje flauw dit, Moon!” Het lijkt er dus op dat de ruzie tussen Rachel en Monique nu ook kleine Dré in de weg zit. Hieronder meer:

Bron: