Ali B is een hele poos stil geweest op social media. Dit nadat de berichte BOOS-video uitgezonden is op YouTube waarin de rapper één van de hoofdpersonen is. De rapper en ondernemer wordt van behoorlijk ernstige vergrijpen verdacht en het onderzoek is nog gaande. Na zijn statement waarin de rapper aangeeft dat hij zich nooit schuldig heeft gemaakt aan de vermeende vergrijpen hebben we niets meer gehoord.

Wel hebben we veel foto’s voorbij zien komen van mensen die de rapper in Dubai hebben gespot. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten dat de rapper voorgoed verhuist: “Ik heb gehoord van een familielid van Ali, dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland. Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven.”

Ali B haalt woede op de hals!

Het is Ali in Nederland klaarblijkelijk veel te heet onder de voeten en hij lijkt het hazenpad te kiezen. Of dit altijd al plannen voor de toekomst waren, die nu wellicht naar voren geschoven zijn, voor de rapper weten we niet. Coldeweijer weet meer te vertellen over de zaak: “Het familielid geeft daarnaast aan dat zij zich op geen enkele manier zorgen maken. Zeker de advocaat heeft gezegd: joh, deze meiden die jou beschuldigen, die hebben zelf helemaal geen nee gezegd. Ze maken zich dus totaal geen zorgen hierover.” De rapper plaatst de laatste tijd ook weer veelvuldig vakantiefoto’s. Echter viel de foto van Ali waar hij aan het relaxen is in een sauna behoorlijk verkeerd bij veel mensen. Ook roddelkanalen reageren op de geplaatste foto’s. Coldeweijer: “Spoort niet!” Fawry: “Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hiervan moet vinden?” Swipe onderstaande foto voor meer:

Bron: