Gaby Blaaser is gisteren in een restaurant gespot. Daar was ze niet met Robin, de vader van haar dochter, maar met een andere man. Is de relatie van Gaby alweer over?

Gaby Blaaser werd gisteren in restaurant Flor Fina in Arnhem gespot. ,,Spionnen vonden het lijken op een date!”, meldt Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal bij een foto van Gaby en de man. ,,En dat was duidelijk niet de vader van haar kind.”

Relatie Gaby over?

Al snel wordt Coldeweijer overspoeld met berichten van volgers die de man op de foto herkennen. Het zou gaan om Michel Hennipman. ,,Bekend van Big Brother en Special Forces”, legt de juicekoningin uit. Maar hoe zit het met Robin, de vader van Gaby’s dochter? ,,Volgens een spion zit Gaby al weken bij haar ouders thuis! Zou het over zijn?”

‘Robin gaat vreemd’

Gaby maakte eind vorig jaar bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. De vader is Robin, met wie ze toen nog maar net samen was. Op het moment dat Gaby haar zwangerschap bekendmaakte, gingen er pikante geruchten rond over Robin. ,,Robin werkt bij mij in de buurt en hij heeft hier in de tussentijd gewoon nog zijn scharrels. Eén daarvan zag hij afgelopen weekend nog”, vertelde een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Ook werd hij de week ervoor nog gespot met een dame in een tuincentrum. ,,Inkopen doen voor een gezellige kerst…”, vertelde een andere bron.

Ex woest

Voordat Gaby samen was met Robin, had ze een relatie met Danny Volker. Dat Gaby zo snel zwanger was van Robin zat Danny behoorlijk dwars. ,,Hij geeft aan in zijn omgeving dat hij Gaby hypocriet vindt”, meldde Yvonne Coldeweijer destijds op Instagram. ,,Zij hadden namelijk samen een kinderwens en zij is tijdens hun relatie met de pil gestopt.”

Bron: