Thijs Römer is een man die geen enkele schaamte kent. Hij is veroordeeld voor online misbruik van drie minderjarigen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, deed hij het ook nog met Noor de Groot. En dat is helaas de vrouw van zijn beste vriend.

Huwelijk redden

Althans, zijn voormalige beste vriend. Want kun je iemand die je vrouw paalt een vriend noemen? Natuurlijk is dat geen vriend.
Blijkbaar heeft Noors man weinig ruggengraat. Sander Kleinenberg, zoals hij heet, vindt zijn vrouw onschuldig.
Het was naar zijn mening Thijs, die zijn vrouw wist te verleiden. Sander wil graag zijn huwelijk redden, ondanks de wetenschap dat Römer met zijn grijpgrage vingers aan (en in) zijn vrouw heeft gezeten.
Maargoed, wie zijn wij om daar over te oordelen? Als Kleinenberg daar een kick van krijgt, moet hij dat lekker doen.
Sander beweerde overigens ook dat het ‘maar’ een keertje is gebeurd. Alsof dat het allemaal minder erg maakt ofzo.

‘Gaat niet goed’

Gisteren postte Noor de Groot, degene die zogenaamd werd verleid door Thijs, een tranentrekkend videootje. Hierin vertelde ze dat het ‘niet goed’ met haar gaat. ”Het is de laatste tijd wel een roerige tijd geweest”, zo stelt ze.

@noordegroot

Kleine q&a en mn favoriete make up productjes waaronder de dewy drops van Caia Cosmetics! #grwm #foryou @CAIA Cosmetics

♬ original sound – Noor de Groot

Het is overduidelijk dat Noor op zoek is naar medelijden. Iets dat ze absoluut niet gaat krijgen, want je kunt ook gewoon je benen bij elkaar houden.

Opnieuw

Als het niet goed gaat met Noor, zal ze nu wel helemaal in de put belanden. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk een zeer heftig bericht binnengekregen.
Op Instagram deelt ze een foto waarop te zien is dat….Thijs Römer en zij hand in hand lopen. Ze lieten elkaars handen snel los toen er voorbijgangers langsliepen.
Yvonne schrijft: ”Respectloos dat ze de affaire gewoon doorzetten na al de schande die haar man Sander en Igone hebben gepakt.”
”Eerst als BABS bij hun huwelijk, en nu gaat hij er met de bruid vandoor.”

Bron: