Een vrouw wordt online het vuur aan de schenen gelegd omdat ze heeft geprobeerd haar bonusdochter uit te sluiten. Tijdens het nemen van familiefoto’s eiste de vrouw dat er een gezinsfoto werd gemaakt. En daar mocht het dochtertje van haar man niet op staan.

Familiefoto

De vader van het meisje vertelt dat hij drie kinderen heeft. Een dochter uit een eerdere relatie en twee kinderen met zijn tweede vrouw. De drie kinderen wonen allemaal bij hen. Maar tijdens het nemen van familiefoto’s ging het mis.

”We hadden een fotograaf geregeld om familiefoto’s te nemen. Er zijn meerdere gemaakt. Foto’s met ons alle vijf, een paar met mijn vrouw en onze twee kinderen enzovoort. Maar toen vroeg mijn vrouw ineens of we ook een foto konden maken zonder mijn dochter. Waar ze bij stond.”

”Mijn vrouw wilde een paar foto’s van mij en haar, en onze twee kinderen. Dat zou betekenen dat mijn dochter uitgesloten zou worden. Ik vond dat niet eerlijk. Mijn dochter hoort er ook gewoon bij.”

De weigering zorgt voor flinke woede bij zijn vrouw. ”Ze zei dat ik haar pijn had gedaan, maar ik wil geen foto waar mijn dochter niet op mag staan. Ik begrijp dat zij haar biologische dochter niet is, maar het is nog steeds mijn dochter.”

Vraagt om advies

De vrouw is nog steeds kwaad op haar man, die op Reddit om advies vraagt. Daar laten de meeste mensen weten achter de vader te staan. ”Je bent een topvader die opkomt voor zijn dochter. Een vrouw die jouw kind negeert is niet op de juiste plaats.”

Het orginele artikel is vandaag geplaatst op de Britse website Mirror. Klik op onderstaande tweet om dit verhaal in het Engels te lezen:

Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!

Bron: