Peter Bosz verkeert in een luxepositie. De voetbaltrainer van PSV krijgt elke speler die hij wil en daardoor gaat het in de Eredivisie uitstekend. Ook de groepsfase van de Champions League kan gehaald worden. De familie Bosz bestaat echter uit iemand, die hard aan de weg timmert.
Joy Bosz
Je kent haar misschien niet, maar Joy Bosz is het nichtje van Peter. Op Instagram heeft de influencer inmiddels meer dan 500.000 volgers. Ook op YouTube hangen ruim 562.000 abonnees aan haar lippen. En dat is ook niet zo gek. Naast knap zijn, heeft Joy meerdere kwaliteiten.
Zo won ze meerdere VEED awards. Zo’n onderscheiding is een grote prijs voor influencers en wordt gezien als een soort Oscar voor YouTubers. Naast succesvol, is Joy gezegend met een knap voorkomen. En Joy is bepaald niet bang om haar volgers pikante kiekjes voor te schotelen. Ze maakt reclame voor een lingeriemerk en deelt de resultaten op Instagram.
‘Damnnnnnnn’
We zien dat ze meerdere setjes laat zien. Onder de foto’s verschijnen talloze lovende reacties. Niemand minder dan Eloise van Oranje reageert er ook op. Ze komt niet verder dan ‘Stunner’. Ook andere influencers reageren dolenthousiast. En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Laten we hopen dat ze nog meer setjes mag aantrekken van het merk.
Sommige volgers hebben echter een nog veel beter idee en willen dat Peter Bosz zijn nichtje laat invallen bij PSV. ”Het liefst in lingerie ook!” De eindstand? Ach wie maakt dat verder nou uit. Onderstaand de beeldschone foto’s van Joy Bosz:

Bron: