Veel kleine meisjes dromen over hoe hun trouwdag zal zijn. Ze stellen zich altijd voor wat ze zullen dragen, welke muziek de band zal spelen, en natuurlijk wie hun bruidegom zal zijn.

Op de grote dag van Sarah Ray deed ze iets wat niemand had verwacht. Blijf lezen om meer te weten te komen. Sarah Ray was helemaal klaar voor haar grote dag in Tennessee. Ze was gekleed in haar prachtige witte trouwjurk en stond klaar om haar geloften af te leggen en haar verloofde haar echtgenoot te maken.

Maar terwijl de bruiloft aan de gang was, ontving de bruid een telefoontje. Ze nam het telefoontje aan en rende zonder een woord te zeggen weg van haar bruiloft. Niemand begreep wat er was gebeurd.

Ze liet de kerk vol met mensen achter die stonden te wachten om haar bruiloft bij te wonen. Haar bruidegom, die op haar wachtte om naar het altaar te lopen, besloot haar te vergeven voor haar haastige vertrek. Misschien omdat hij wist dat ze een goede reden moest hebben gehad.

Een foto die door honderden mensen werd gedeeld, toonde de bruid die in haar trouwjurk over de weg rende. De reden voor haar plotselinge vertrek is zeer begrijpelijk.

Toen ze op het punt stond naar het altaar te lopen, ontving ze een 0ngelukkig telefoontje dat haar informeerde dat haar vader en grootmoeder betrokken waren bij een auto-0ngeluk. Ze wist dat ze haar familie niet kon achterlaten en besloot er vandoor te gaan.

Ze pakte een paar platte schoenen, trok ze aan en haastte zich naar haar familie. Omdat Sarah verpleegster van beroep was, kwam haar instinct om levens te redden onmiddellijk naar boven, en ze wist dat ze zich moest haasten om aan de zijde van haar familie te zijn voor het geval ze m-dische hulp nodig hadden.

Toen ze bij de plaats van het 0ngeval aankwam, besefte ze dat alles in orde was. Ze werd gerustgesteld door te horen dat haar familie geen l-tsel had opgelopen zoals ze had gevreesd.

Samen met haar familie keerde ze terug naar de kerk, zodat de bruiloft kon doorgaan zoals gepland.

Bron: