Het zit Gordon de laatste tijd niet mee. Begin dit jaar liep zijn relatie op de klippen en werd de aangifte tegen Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds geseponeerd. Nu blijkt dat het ook niet goed gaat met zijn overgebleven horecazaken. ,,Zijn restaurants lijden fors verlies”, meldt weekblad Party.

Gordon is naast presentator ook horecaondernemer. Weekblad Party dook in de cijfers en ontdekte dat zijn restaurants veel verlies lijden. Zo heeft The Burger Room B.V, een burgerrestaurant in Amsterdam, een negatief eigen vermogen van ruim 423.000 euro, terwijl dit een jaar eerder nog 198.000 euro was. Ook Blushing Amsterdam, de ooit zo populaire koffietent van Gordon, lijdt veel verlies. Het negatief eigen vermogen bedraagt 134.500 euro, terwijl dit een jaar eerder nog 58.4000 negatief bedroeg.

Sluiting

Blushing heeft meerdere filialen gehad. Het filiaal in Rotterdam werd kort na de opening alweer gesloten. Vorig jaar kwam er ook een einde aan de vestiging in Blaricum. De sluiting kwam volgens Gordon door ‘personeelstekort’. ,,Met pijn in mijn hart moet ik helaas mededelen dat ik genoodzaakt ben mijn vestiging in Blaricum van Blushing te sluiten”, schreef hij vorig jaar september op Instagram. ,,Er was al sprake van beëindiging van het huurcontract per 2024 door de uitbreiding van de Albert Heijn maar door het enorme personeelstekort is de boel niet meer operationeel te krijgen”, liet hij toen weten. Of het filiaal in Amsterdam nog lang open blijft is nog maar de vraag.

Bron: