Bridget Maasland vertelt schaamteloos over de breuk van haar zogenaamd goede vrienden Olcay Gulsen en Ruud de Wild. In RTL Boulevard onthult ze wat er aan de hand is: “Dit is er gebeurd.”

Het koppel maakte een vreselijk slechte realitysoap. Toch is het jammer dat de twee nu uit elkaar zijn. Het stel laat weten dat ze een beetje overprikkeld zijn.

De vraag is natuurlijk waarvan ze dan wel overprikkeld waren. Bij de leader van hun soap viel de kijker namelijk al in slaap. Niet echt spannend. “Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie”, geven ze aan.

Uiteraard heeft niemand iets te maken met hun privéleven, behalve dan goede vriendin Bridget Maasland.

Bridget verklapte dat het ziekbed van Ruud alles te maken heeft met de breuk. Ze vertelt in RTL Boulevard: “Ik heb hem vanochtend gesproken, ik heb ze allebei natuurlijk even een berichtje gestuurd. Ik schrok er ook heel erg van, want ik had het niet zien aankomen dat het echt al over en uit was, maar ik begrijp wel heel goed wat hij zegt.”

De presentatrice gaat verder: “Als je zúlke heftige dingen hebt meegemaakt als bijvoorbeeld darmkanker, waar ze toen samen in zijn gegaan, en hij heeft het overleefd… Dan zijn er zóveel prikkels. Maar ik kan me ook voorstellen: er was ook een moment dat hij dacht dat hij het niet zou halen. Als je het dan wél haalt, ziet je leven er in een keer heel anders uit.”

“Misschien vallen de twee levens dan gewoon niet meer zo lekker samen.” Of haar goede vrienden Ruud en Olcay ook zo blij zijn met deze onthullingen is nog maar de vraag.

Luuk Ikink rondt het gesprek af: “Het kan een impuls zijn voor je relatie, maar het kan ook juist het tegenovergestelde worden.”

Bron: