Volgens niemand minder dan Wilfred Genee kan Nederland zich op korte termijn opmaken voor ‘erg pikant’ nieuws over Martien Meiland. Volgens de presentator van Vandaag Inside gaat het om ‘pikante verhalen’ en gaan we het ‘de komende tijd’ zien.

Acteur Martien

In het goedbekeken televisieprogramma Vandaag Inside werd gisteravond de fandag van de Meilandjes door de heren aan tafel besproken. Die vond afgelopen weekend plaats. Volgens René van der Gijp was Martien Meiland daar ‘niet helemaal zichzelf’. René beweert dat Martien een acteur is.
Hij zegt: ”Kom op! Natuurlijk is hij niet zo. Hij acteert. Maar dat is natuurlijk wel vol te houden even wanneer de camera’s er zijn op zo’n fandag. Dat hele typetje dat acteert hij natuurlijk.” En dan komt Wilfred Genee er plots tussendoor. ”Ik heb begrepen dat er de komende dagen pikante verhalen naar buiten komen.” René wil weten of die over Martien gaan.

Schandalen?

Daarop probeert Wilfred te redden wat er te redden valt. Hij aarzelt en zegt dan: ”Nou, dat weet ik niet, maar dat gaan we de komende tijd zien.” Volgers en kijkers denken echter al genoeg te weten: Er zijn schandalen op komst. Of dat daadwerkelijk zo is, gaan we zien.
De fandag van de Meilandjes was overigens een groot succes. Ongeveer 450 fans moesten 20 euro betalen om op de besloten dag te mogen verschijnen. De beroemde televisiefamilie werd ontvangen met een fanfare en er waren kraampjes en hapjes. Martien noemde de fandag ‘overweldigend’. Ook Maxime leek onder de indruk: ”Ik denk dat ik hier nog weken aan denk.”

Bron: