Vorige maand werd bekend dat Thomas Berge en zijn (ex) vriendin Elianne Zweipfenning uit elkaar gingen. Laatstgenoemde vertelde aan Shownieuws dat Thomas ‘dirty talk’ had gehad met andere vrouwen. Hij zou ook zijn vreemdgegaan.

Vreemdgegaan?

De breuk kwam voor heel Nederland onverwacht, al rommelde het al een tijdje binnen de relatie. Terwijl Elianne zwanger was, ging ze samen met Thomas in relatietherapie.
Die hulp mocht niet baten. De zanger besloot uiteindelijk de stekker eruit te trekken. En dat terwijl de twee aan het begin van dit jaar nog ouders waren geworden van een dochtertje. Elianne was kapot van verdriet en haalde flink uit naar Thomas. Eerst postte ze een plaatje op Instagram, waarin ze Thomas een ‘cheater’ noemde. Toen betichtte ze hem ook nog van vreemdgaan bij Shownieuws.
De zanger voelde zich een aantal dagen later genoodzaakt om te reageren. Hij beweerde dat er ‘absoluut’ geen andere vrouw in het spel was/is.
Elianne liet daarna ook weer van zich horen. Ze trok haar woorden ineens in en wilde samen met Thomas alleen maar het beste voor de twee kleine kinderen. Waarom ze haar ex van vreemdgaan had beticht? Ze was gewoon erg emotioneel.
Dat geloofde helemaal niemand. Mensen denken dat ze haar woorden heeft ingetrokken omdat ze financeel van Thomas afhankelijk is.

Toch een nieuwe liefde?

Gisteren dook er op het kanaal Reality.FBI ineens een foto op van de auto van Thomas. Die stond geparkeerd in een straat waar een volger van het kanaal zijn hond aan het uitlaten was. De volgende ochtend stond de wagen er nog steeds.
Reality.FBI is op onderzoek uitgegaan, en weet inmiddels wie deze dame is. Het zou gaan om ene ‘Victoria of Vicky’ uit Eindhoven, een make-up artiest. ”We weten wie ze is, maar omdat zij niets wil zeggen blijven we in het duister tasten.”

NOG een minnares

Maar het wordt nog erger, want het kanaal is ook gecontacteerd door een dame uit Utrecht. Die heeft berichten doorgestuurd, waarin te lezen is dat Thomas al ‘geruime tijd interesse’ in haar heeft.
Inmiddels is ex-vriendin Elianne ook op de hoogte van deze twee dames. Zij zou ‘not amused’ zijn. Reality.FBI heeft het vermoeden dat zij niets mag zeggen over de situatie, in verband met ‘afspraken’. ”Anders komt zij in de problemen.”

Bron: