Er gaat een pikant gerucht over Glennis Grace rond. De zangeres zou een affaire hebben gehad met een bekende rapper die op dat moment al een relatie had. ,,Glenda had hem in eerste instantie benaderd om een samenwerking aan te gaan en van het een kwam het ander.”

Het gaat om rapper Kevin, die onlangs samen met S10 het nummer De Leven heeft uitgebracht. Ook Glennis zag een samenwerking wel zitten, dus besloot ze Kevin een berichtje te sturen. ,,Kevin ging hiermee akkoord. Daarna ging Glenda ander soort berichtjes sturen en van het een kwam het ander. De twee hebben dus seks gehad”, schrijft Juicechannel op Instagram.

Affaire met rapper

De zangeres wilde Kevin daarna vaker zien. ,,En ze bleef hem maar berichtjes sturen. Hier heeft hij niet meer op gereageerd”, vervolgt het kanaal. Op dat moment was Glennis vrijgezel, maar Kevin niet. ,,Al vertellen onze bronnen dat die relatie niet echt serieus is. Hij en zijn vriendin schijnen al jaren een soort van knipperlicht relatie te hebben met de nodige ruzies.”

Gedumpt

Volgers hebben medelijden met de vriendin van Kevin. ,,Zo erg voor zijn vriendin. Het was zeker eenmalig”, reageert iemand. ,,Ja Glenda wilde hem daarna nog zien. Maar hij heeft daar niet meer op gereageerd”, antwoordt Juicechannel.

‘Veel gebeurd’

Glennis Grace, die veroordeeld werd voor openlijke geweldpleging, stond afgelopen zomer voor het eerst na anderhalf jaar weer op een groot podium. De zangeres zong tijdens het slotfeest van de Pride in Amsterdam. ,,Het voelde wel een beetje als all eyes on me, zo van: ze staat er weer. Toch wel heel spannend”, vertelde Glennis destijds aan Shownieuws. ,,Er is veel gebeurd natuurlijk, maar op een gegeven moment is het ook wel klaar. Ik heb mijn ding gedaan en mijn straf gehad.”

Bron: