Kees van der Spek verkeert in grote problemen. Yvonne Coldeweijer heeft zojuist een groot schandaal aan het licht gebracht, waarin de misdaad-verslaggever beticht wordt van identiteitsfraude.

Kees van der Spek

Kees van der Spek kennen we allemaal als de man die jarenlang de rechterhand van wijlen Peter R. de Vries is geweest.
Hij maakt inmiddels ook al een aantal jaar eigen programma’s. Iedereen kent Oplichters in het buitenland wel., terwijl Oplichters Aangepakt ook een kaskraker was.
De inmiddels 59-jarige programmamaker is bij veel mensen geliefd. Maar nu heeft Yvonne hem ‘exposed’ als ‘oplichter’.
Kees van der Spek in problemen: ”Groot schandaal uitgelekt”

Fraude

Coldeweijer schrijft op Instagram: ”Kees heeft zichzelf uitgegeven voor een meid die voor het blad Happinez werkt, om zo in contact te komen met een healer die hij graag voor de camera wilde trekken.”
”De naam van een bestaande journaliste werd dus gebruikt om de healer te overtuigen dat hij een interview had met het blad Happinez.”
”Je uitgeven als iemand anders is natuurlijk strafbaar en schadelijk als je als blad helemaal niets te maken wil hebben met de praktijken van meneer Spek.”

Advocaat

Ze vervolgt: ”Het blad heeft dan ook een advocaat op de productiemaatschappij van Kees afgestuurd om er voor te zorgen dat haar naam en de naam van het blad niet in hun uitzending genoemd zouden worden met als dreigement dat zij hen anders voor de rechter zouden slepen.”
”Ik heb begrepen dat Kees hiermee heeft ingestemd en dat het meisje daarom geen aangifte gaan doen. Zo komt hij er goed vanaf.”
”Maar eigenlijk is het natuurlijk schandalig dat hij zo te werk gaat. Identiteitsfraude is strafbaar!”, zo besluit de roddelkoningin haar relaas. Onderstaand de bewuste brieven die de advocaat naar Kees van der Spek gestuurd heeft:
Kees van der Spek in problemen: ”Groot schandaal uitgelekt”

Bron: