Samantha de Jong kun je kennen van haar deelname aan het jongerenprogramma Oh Oh Cherso, dat in het jaar 2010 op de Nederlandse televisie verscheen.

‘Barbie’

De Jong had zichzelf de bijnaam ‘Barbie’ gegeven, omdat ze van de kleur roze hield en geverfd blond haar had. Andere vergelijkingen gaan volledig mank.

https://youtu.be/6A-gIZSbV7I

Afijn, van de meeste deelnemers hebben we na de reeks nooit meer iets gehoord. Alleen Bibi Breijman, die aan wist te pappen met zanger Waylon, en Samantha, door haar eigen realityserie, bleven in de media verschijnen.
Helaas was dat bij Samantha om de verkeerde redenen. In de loop der jaren is de arme meid het spoor bijster geraakt. Noem het op of het is gebeurd.
Nadat de relatie met Michael van der Plas op de klippen liep, ging het helemaal mis. Zelfmoordpogingen, een aantal opnames in klinieken, het verliezen van de voogdij over haar kinderen, politieinvallen en zelfs prostitutie.
We zouden graag iets positiefs aan dat rijtje toevoegen. Wellicht iets voor de toekomst, want de brunette is nog altijd pas 34 jaar.

18+ content

Samantha houdt niet van werken. Dat zagen we al bij Friet van Piet in Chersonissos, in 2010. Een frikandel in de pan gooien lukte nog niet. Inmiddels heeft ze een manier gevonden om makkelijk en snel geld te verdienen. Ze heeft haar borsten laten vergroten en maakt 18+ filmpjes.
Dat doet ze samen met haar vriendje Robbie. Ze kondigde recent ook een samenwerking met Nicol Kremers aan.

Hond

Gisteravond postte Samantha een korte video in gebrekkig Nederlands waarbij ze schreef ‘oppad’ geweest te zijn om ‘kadotjes’ te kopen voor ‘me’ kind die alweer drie jaar ‘word’.
Het is niet duidelijk of het om een van haar kinderen gaat, of om de hond. Die laat ze en passant ook even zien. Het kanaal RealityFBI is zich wezenloos geschrokken.
De woning ligt bezaaid met sigarettenpeuken, terwijl de hond volzit met wondjes of uitslag. Ook maakt de hond ‘aparte bewegingen’ met zijn koppie. Het kanaal is hier zo van onder de indruk, dat de dierenbescherming is getagged.

Bron: