Het blijft onrustig in de familie van Jan Smit (35). Niet alleen verbrak de succeszanger de zakelijke band met zijn zus Monique (32), ook haar partner Martijn Molleman werkt niet langer met Jan samen!

Dat de wegen van Jan en Monique zich opnieuw hebben gescheiden, schijnt te maken te hebben met manager Aloys Buijs. Enige tijd geleden besloot Monique niet langer gebruik te maken van de diensten van Aloys en stapte over naar manager Selena Visser. Daar zou Jan niet blij mee zijn geweest. Zoals bekend is Aloys de zoon van Jans overleden ‘showbizzvader’ Jaap Buijs, met wie hij een vertrouwensband had en lief en leed deelde.

FC Volendam

Maar er speelt achter de schermen bij de familie Smit méér. Zo heeft Monique’s vriend Martijn Molleman, de vader van haar kinderen Noah (6) en Luca (2), vorig jaar besloten niet langer als manager commercie onder bestuurslid Jan bij voetbalclub FC Volendam te willen werken. ‘Martijn Stroet vervangt Martijn Molleman in commercieel team,’ meldde FC Volendam op de website. ‘Tegenover de komst van Stroet staat het vertrek van Martijn Molleman. De Monnickendammer heeft de keuze gemaakt om in te gaan op een nieuwe commerciële uitdaging. Hij wordt vanaf 1 oktober onderdeel van het managementteam van Kwakman Groep.’ Het vertrek van Martijn, die intussen alweer is vertrokken bij Kwakman Groep, kwam voor buitenstaanders als een grote verrassing.

Bron: