Er gaan hele vreemde verhalen rond over Dany, de vrouw van zanger Jeroen van der Boom. Die zou stoken binnen de familie en vrienden van Jeroen. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde kanaal Juicechannel op Instagram.

‘Dany verdraait situaties’

”Wij ontvangen de laatste tijd aparte verhalen over Dany, de vrouw van Jeroen van der Boom. Bronnen rondom de familie melden ons namelijk dat Dany voor veel spanningen zorgt tussen Jeroen, vrienden en familie.” Dany zou situaties compleet verdraaien.
Jeroen gelooft zijn vrouw altijd en dat zou hem al vaak in de problemen hebben gebracht. ”Hierdoor zijn er veel mensen die niets meer met het stel te maken willen hebben. We horen ook dat Dany zich bemoeit het het werk van Jeroen. Programmamakers en producenten vinden haar vreselijk.”
Het gaat zelfs zo ver dat wanneer Jeroen weer mee mag doen met een programma, producten flink de tering in hebben. ”Dan krijgen ze weer met haar te maken.”

‘Jeroen is een slang’

Jeroen heeft wel eens toegegeven dat hij soms flink uit zijn plaat kan gaan. Hij wil niemand beschadigen, maar is wel ontzettend streng. Volgens de zanger kan je in zijn vak ook niet alleen maar leuk en aardig doen. Helaas staat Jeroen er niet zo best op.
Juicechannel deelde de uitspraken van de zanger en werd overladen met berichten. Iemand liet weten dat hij ‘de grootste slang van Hilversum’ is. ”Standaard arrogant en onaardig tegen de crew achter de schermen.”

‘Zeer arrogant’

Het is ook niet voor het eerst dat Dany kritiek krijgt. ”Zijn vrouw is net zo. Een tijdje geleden belde zij naar mijn werk, omdat ze iets bij ons wilde huren.”
”Nadat ze doorhad dat ik niet wist wie ze was zei ze: ‘Weet jij niet wie ik ben!?’ Volgens de bron wil Dany ‘heel graag laten weten dat ze de vrouw van Jeroen van der Boom is’.

Bron: