Jeffrey en Gordon zijn niet in goede harmonie uit elkaar gegaan. Waarom de twee een punt achter de relatie hebben gezet, was niet duidelijk. Tot nu, want Jeffrey lijkt de ware reden van de breuk onthuld te hebben. Op Instagram suggereert hij dat Gordon hem heeft bedrogen…

‘Smeken om een achtste kans’

Gordon liet weten dat hij weer gelukkig is sinds de relatie met Jeffrey strandde. ,,Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”, schreef Gordon op Instagram.

Woorden die bij Jeffrey in het verkeerde keelgat schieten, want in zijn Instagram Stories sneerde hij keihard naar Gordon. ,,Een uur geleden nog smeken om een achtste kans”, schreef Jeffrey. Daarmee lijkt hij duidelijk Gordon te bedoelen, die nog een kans wilde.

Heeft Gordon Jeffrey bedrogen?

Inmiddels heeft Jeffrey de tekst in zijn Instagram Stories weer verwijderd, maar een volger kon het niet laten om een reactie over de sneer te plaatsen onder één van zijn foto’s. ,,Waarom zo’n rot opmerking maken?”, vraagt de volger. ,,Ben jij ooit bedrogen?”, reageert Jeffrey vervolgens terug.

Bron: