Nicki Minaj beleefde afgelopen vrijdag een gênant moment tijdens haar optreden in Orlando, Florida. Terwijl ze haar publiek vermaakte, overhandigde ze haar microfoon aan een fan zodat die een stukje kon zingen. Toen ze de microfoon terugvroeg, gebeurde er iets onverwachts: haar rechterborst glipte even uit haar outfit.

Het voorval werd vastgelegd door talloze filmende fans en verspreidde zich snel op sociale media, met name op TikTok, waar het al meer dan 14 miljoen keer is bekeken. Maar Minaj liet zich niet uit het veld slaan. Ze sprak haar fans aan op hun neiging om alles vast te leggen en drukte hen op het hart om het moment echt te beleven, in plaats van alles door een scherm te bekijken.

Terwijl ze haar borstincident behendig afhandelde, wist Minaj haar authentieke zelf te blijven. Ze maakte zelfs een grapje over het voorval, met de opmerking: “Mijn borst floept eruit en niemand zegt me iets!?” Haar reactie werd met lof ontvangen door haar fans, die haar authenticiteit en humor op het podium prezen.

Bron: