De meeste vrouwen vinden het verschrikkelijk als hun man alleen al naar een andere vrouw kijkt. Toch lijkt het steeds populairder te worden om met zijn drieën in bed te belanden. Het is niet alleen de grootste fantasie van de mannen, maar ook vrouwen dromen hier vaak van. Als je er dan ook nog eens je geld mee kan verdienen is dit helemaal geweldig, of toch niet?

Nathan en Rebecca

Nathan en Rebecca zijn een Australisch koppel die al samen zijn sinds de middelbare school. Inmiddels zijn ze beide 23 en 25 en niet vies van wat stoute activiteiten. Ze houden er zoveel van dat ze zelfs zijn gestart met OnlyFans.

Beide houden enorm van reizen. De twee besloten daarom om geen vaste thuisbasis meer te hebben, maar om de wereld over te reizen. Dit kost natuurlijk flink wat knaken. De twee besloten daarom om pikante content online te zetten. Inmiddels zijn de twee niet meer weg te denken van het platform. Ze verdienen per jaar maar liefst 300.000 euro met hun pikante shoots.

Niet jaloers op vriendinnen

De twee begrepen als geen ander dat ze uniek moesten zijn met hun content. Daarom heeft Rebecca besloten dat Nathan ook mag wippen met haar vriendinnen.

Soms doet Rebecca ook mee met Nathan en haar vriendinnen. De kijkers van het platform smullen van de content en de twee stijgen elke dag in hun populariteit.

Veel vrijheid

Toch is het allemaal niet zo geweldig als het lijkt, vertelt Rebecca. “Op het moment dat je start met OnlyFans krijg je direct veel met haat te maken. Maar die haat zorgt er niet voor dat we willen stoppen met wat we doen. Wij vinden het heerlijk om te reizen en inmiddels zijn we al 12 maanden op reis”.

De goede reden die Rebecca heeft is dus dat ze er haar vrijheid mee heeft. Haar vriendje klaagt er niet over en vertrouwt volledig op Rebecca. Bekijk hieronder wat Instagram plaatjes van de blondine.

Bron: