Maan is weer terug! De zangeres was maandenlang afwezig wegens allerlei perikelen, maar heeft vandaag een nieuw nummer gelanceerd. Binnen twee uur is het nummer Paranoia zo’n vijfduizend keer beluisterd. Fans gaan helemaal los, en niet iedereen is positief.

Nieuwe muziek Maan

Eerst nog even de afwezigheid van Maan. Ze heeft de afgelopen maanden gebruikt om ‘uit te zoomen’ en wilde zichzelf opnieuw uitvinden. ”Wie ben ik ook alweer in alle drukte en vastgeroeste routines. Wie ben ik wanneer niemand kijkt?”
Heel spiritueel allemaal, en Maan wil het vanaf nu over een andere boeg gooien. En daar hoort nieuwe muziek bij. ”Het is niet dat ik mijn oude nummers niet meer leuk vindt, maar ik ben het ontgroeid.” En dus heeft Maan nu een nieuw nummer gemaakt, genaamd Paranoia.
Dat liedje kwam vanmorgen om 08.30 uur online op YouTube. Het is niet bepaald wat we gewend zijn van de zangeres. En dat valt haar fans ook op. Die moeten overduidelijk wennen aan haar nieuwe stijl, zo is duidelijk als je de reacties ziet.

‘Vreselijk’

Iemand reageert op het liedje met de woorden: ”Vreselijk, helemaal jezelf verloren.” Een ander is ook niet zo mild. ”Waarom moet alles aparter? Wat is de reden van heel apart zijn? En al dat donker? Maan was Maan. Ze was leuk en vrolijk. En nu dit?”
Er is ook een fan die de transformatie van Maan beschrijft met: ”Dit is wat drugs met je doet.” Toch zijn er ook fans die het nummer wel mooi vinden. Iemand omschrijft het als een ‘masterpiece’. Anderen vinden de nieuwe stijl van Maan ook wel ‘hard’.
Achja, je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden houden. Dat ondervinden wij zelf ook dagelijks. Hieronder de nieuwe ‘banger’ van Maan. Oordeel zelf:

Bron: