Mart Hoogkamer komt toch wel een beetje over als de ideale schoonzoon. De zanger van het levenslied is al jaren samen met de knappe Jennifer van Ooijen, maar zou haar hebben bedrogen met een dame in een hotel.

Concreet

Dat meldt Juicechannel. ”Over Mart Hoogkamer hebben wij al vaker iets binnengekregen, maar nog niet eerder zo concreet als vandaag.”
”Naar aanleiding van cheater alert kwam er een volger in onze DM. Zij is samen met Mart in het begin van zijn relatie naar een hotel geweest.”

Date in hotel

Het juicekaneel spreekt van een one night stand. ”Omdat zij er later achterkwam dat Mart een vriendin heeft.”
”Hij heeft haar nog wel eens bericht om af te spreken. Toen zij hem confronteerde met zijn vriendin, kreeg ze als antwoord: ”Dat hoeft ze toch niet te weten?”

Bewijs

En we gaan vrolijk verder, want er is ook bewijs opgedoken van het hotelafspraakje. Niet alleen deelt de dame in kwestie screenshots van een WhatsApp-gesprek. Ook stuurt ze een foto waarin te zien is dat Mart in bed ligt.


Mart Hoogkamer betrapt in hotel, bedriegt vriendin
De onthulling valt vast niet goed bij Mart en zijn vriendin. Eerder beweerde hij namelijk dat hij altijd trouw aan zijn vriendin is geweest. ”Nee, ik ben zeker niet vreemdgegaan”, zo meldde hij aan weekblad Weekend. ”Er is geen knappere vrouw dan Jennifer.”
”Ik ben sowieso geen vreemdganger. Misschien denken mensen: hij ziet eruit als een boefje, maar ik ben echt heel lief, ik hou er absoluut niet van om andere mensen pijn te doen.” Juicechannel veegt de vloer aan met die uitspraken. Cynisch schrijven ze: ‘Uhu’.

Burn-out

In mei van dit jaar deelde Mart Hoogkamer droevig nieuws. De zanger kampte met een burn-out en moest alle optredens op doktersadvies schrappen.
In augustus kwam de zanger weer op het podium. Tijdens zijn ‘comback-concert’ werd hij meteen ouderwets met bier bekogeld. Die Mart toch.

Bron: