Ellie Lust, eens een bekend gezicht in de media, leek een beetje in de vergetelheid te zijn geraakt. Echter, bij het programma Vandaag Inside ontdekten ze dat ze haar nog steeds op tv kunnen zien, zij het in een andere hoedanigheid, namelijk bij 112 Vandaag. Daar vertoont ze haar kunnen, zoals bij een poging om een autoruit in te slaan. Helaas verliep dit niet zoals gepland, met hilarische gevolgen. De mannen van het programma konden hun lachen niet bedwingen bij het zien van haar moeizame pogingen.

In een recent fragment is te zien hoe Ellie zich inspant om een autoruit te breken, maar het blijkt een lastiger karwei dan gedacht. De ruit blijkt onverwoestbaar en Ellie’s inspanningen resulteren in een komisch tafereel. De crew van Vandaag Inside geniet met volle teugen van de beelden en kunnen hun lachen nauwelijks bedwingen, zelfs tot het punt van irritatie voor Ellie zelf.

Hoewel de heren van Vandaag Inside Ellie Lust vaak verdedigen, kreeg ze recentelijk in de uitzending flink wat kritiek te verduren. Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp haalden een fragment aan waarin Ellie met een noodhamer en bijpassende veiligheidsbril een autoruit probeerde in te tikken. Ze was vastberaden om te laten zien hoe het moest. Echter, er gaan geruchten dat ze nog steeds aan het hameren is, zonder succes. De situatie zorgde voor hilariteit bij de mannen, maar het was duidelijk dat Ellie het zwaar te verduren had.

Bron: