Leontine Ruiters heeft in Nouveau openhartig verteld over de band met haar ex-man Marco Borsato. Ze laat echter ook weten dat ze naast mentale gezondheidsklachten, ook kampte met lichamelijke klachten. ”Het waren cystes van 10 centimeter.”

Eierstokken

Leontine vertelt aan het blad dat ze het afgelopen jaar zowel haar eierstokken als haar eileider heeft moeten laten verwijderen. ”Een paar jaar geleden zijn er twee cystes operatief weggehaald.” Op beide eierstokken had Leontine er één.
”Die zijn binnen een paar jaar uitgegroeid tot cystes van wel 10 centimeter.” Ze kon de operatie lang uitstellen, maar vorig jaar kreeg ze dusdanig veel pijn dat één van haar eierstokken dubbelklapte. Daardoor moest ze in no time onder het mes en werden de eierstokken en eileiders verwijderd. Het ging toen helemaal niet goed met Leontine, zo vertelt ze.
”Pas afgelopen winter dacht ik: oe, het gaat echt niet goed met me, ik moet hier iets aan gaan doen. Toen ben ik direct naar de huisarts gegaan. Die gaf me hormoonpillen en ik heb toen ook mentale hulp gezocht”, aldus de ex van Marco.

Onschuldig

In hetzelfde interview is Leontine ook openhartig over de band die ze momenteel met Marco Borsato heeft. Ze komt naar eigen zeggen uit een ‘donkere en moeilijke periode’. ”Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontekken”, zo beweert ze.
Wat haar door deze moeilijk periode heeft heen geholpen, is haar vertrouwen in de onschuld van Marco. ”Wij staan allemaal achter hem.” Hoewel Ruiters het ontzettend lastig vindt om over haar ex-man te praten, denkt ze dat er een dag komt waarop Marco zijn kant van het verhaal (in de zedenzaak) zal uitleggen. Leotine denkt het in ieder geval zeker te weten: ”Hij is onschuldig.”

Bron: