Gisteravond was er weer een nieuwe aflevering te zien van het, nog immer, populaire programma Massa is Kassa. Helaas voor de familie Gillis werd die episode niet zo best ontvangen door het televisievolk. Op het internet gaat het flink los.

Slechte energie

De aflevering ging over hoe Peter Gillis en zijn vriendin Wendy van Hout de ‘slechte energie’ verdrijven uit hun nieuwe stulpje.
Wendy voelt zich namelijk ‘onprettig’ op bepaalde plekken in de woning. En dus moest er een medium worden ingevlogen.

Alles in de fik

Medium Thomas kwam niet zo lekker binnen, aangezien hij geen idee had waar hij moest zijn. Eenmaal op de bovenverdieping, voelde hij een ‘gekke sfeer’.
Hij deed daarop een ketting om, een ‘mala’, en ging met de elementen vuur, lucht, water en aarde aan de slag om wat zaken te verwijderen. Maar het enige waar dat toe leidde, is dat het brandalarm afging. De woning stond bijna in de fik.

Bizar

Dat het huis bijna afbrandde, was volgens Thomas een teken. ”Dit is heel bizar. Dit heb ik eigenlijk nog nooit in mijn loopbaan meegemaakt.”
Wendy begreep wel hoe dat komt. ”Ja, tegenstribbelen. Het is niet helemaal blij dat het verdreven wordt. Dat is iets wat ik al wist.” Thomas weet niet hoe snel hij Wendy gelijk moet geven: ”Ja, dit is echt een protest hoor.”

Kijkers woest

Kijkers van het programma hebben op X (Twitter) gereageerd op de aflevering. Ze verkeren in alle staten. De reacties zijn niet positief.
”Wat een belachelijke aflevering. Ga me nu zo ergeren aan dat ongeloofwaardige gedoe met geesten en slechte vibes verdrijven dat al bijna 30 minuten duurt, dat ik afhaak. Meer mensen denk ik, jammer. Niet eens grappig”, zo reageert een boze kijker.
Onderstaand nog een paar reacties van kijkers. Zoals je kunt zien was niet iederereen blij met hetgene dat hen werd voorgeschoteld.

Bron: