Leendert Huijzer, die bij het grote publiek bekend is als Lee Towers, blikt in Showbuzz terug op een zeer bewogen jaar. In de wintereditie vertelt hij dat er veel is gebeurd.

Terugblik

Best opmerkelijk dat je terugblikt op 2023 terwijl we nog langer dan een maand te gaan hebben, maar wellicht gaan ze bij Party/Weekend binnenkort op vakantie.
Afgrijselijk verdriet voor zanger Lee Towers (77)
Afijn, Lee heeft dit jaar al veel meegemaakt en ook een paar ongelukjes gehad. Hij brak zijn hand en zijn heup, maar ook binnen zijn privéleven is er veel gebeurd.

Schoonzussen overleden

Lee laat weten dat hij recent schoonzussen is verloren. ”Dat hoort ook bij het leven”, aldus de zanger. ”Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”
Voor 2024 heeft Lee een wens. ”Dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten: van de kinderen, van de kleinkinderen, van de achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen”, aldus Lee Towers.

Sporten

Lee voelt zich nog kiplekker. Het Feyenoord-icoon ploetert elke dag op de hometrainer en laat zijn spierballen tweemaal per week zien in de sportschool. Van Lee kunnen ze leren.
”Ik heb een conditie als een paard”, zegt Lee (77). ”Met een heupbreuk moet je revalideren, daar staat een jaar voor. Dat is iets waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Maar ja. Zo werkt dat natuurlijk niet”, lacht Lee.

Hoogtepunten

Ondanks alle tegenslagen heeft Lee toch een ‘onwaarschijnlijk mooi jaar gehad’. ”Met veel bijzondere dingen: ”Feyenoord werd kampioen, de koninklijke familie die me kwam knuffelen en ik heb alweer voor de dertigste keer de marathon weg gezongen.”

Bron: