Heel Nederland kent Geert Wilders en al helemaal na zijn ‘monsterzege’ gisteravond. Benieuwd wie zijn vrouw is? Lees dan snel verder!

Geert Wilders

Geert Wilders is een Nederlandse politicus. Hij is partijleider van de Partij voor de Vrijheid (PVV). Namens deze rechtse partij is hij al jaren fractieleider in de Tweede Kamer.

Heel Nederland heeft gisteravond kunnen zien dat Geert Wilders de verziekingen heeft gewonnen met 37 zetels. Dat betekent dat de PVV met 20 zegels omhoog is gegaan en dat is echt ongelooflijk veel. Wat deze ‘monsterzege’ betekent en met welke partijen PVV samen gaat werken, is nog niet bekend.

Vrouw Geert Wilders

Geert wordt door veel Nederlanders gesteund in alles wat hij doet en zegt en dat heeft hij gisteren teruggezien in de hoeveelheid mensen die op hem stemden. Er is één iemand die hem áltijd door dik en dun steunt en niet van zijn zijde wijkt en dat is zijn Hongaarse vrouw Krisztina Wilders. Het stel is al meer dan 30 jaar getrouwd en zij hebben geen kinderen. Geert en Krisztina focussen zich liever op hun carrière.

Benieuwd hoe Krisztina Wilders eruitziet? Klik dan op deze link voor wat foto’s.

Bron: