Heleen van Royen strikes again: dit keer in een glinsterende bikini!

Heleen van Royen

Heleen van Royen, wie kent haar niet. De schrijfster van bestsellers ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog veel meer boeken doet overal waar ze komt stof opwaaien. Zo staat Heleen niet alleen bekend om haar schrijfkunsten, maar zoekt ze ook vaak de randjes op. Zo bracht Heleen in 2014 het boek ‘Selfmade’ uit. Een bijzonder boek, vol met foto’s van Heleen zelf waarbij ze zich letterlijk als figuurlijk blootgeeft.

Complimenten

En bloot geven, daar heeft Heleen niet zoveel moeite mee! De schrijfster ziet er tegenwoordig beter uit dan ooit en daar pronkt ze maar wat graag mee. En terecht! Heleen heeft keihard gewerkt om te komen waar ze nu is en dus liet ze zichzelf vereeuwigen tijdens een fotoshoot.

Heleen bewijst maar weer eens dat leeftijd maar een getal is want wauw: wat ziet ze er goed uit! Benieuwd naar de foto’s van Heleen’s afgetrainde lichaam? Die zie je hier!

Glitter bikini

Heleen is niet vies van een selfie en zou hoogstwaarschijnlijk Kim Kardashian van haar troon stoten als Selfie-Koningin. Ook dit keer verblijdt ze haar volgers weer met een zonnige selfie in een…bikini! Ook dit is niet de eerste keer dat we Heleen wulps zien poseren in een niemendalletje, maar wél voor het eerst in een glinsterend exemplaar!

De bikini zit vol met kleine diamantjes die prachtig schitteren in het zonlicht. Dat komt dus helemaal goed uit voor Heleen, die op dit moment aan het genieten is in het mooie Portugal.

Benieuwd naar de glinsterende bikini van Heleen? Die zie je hieronder?

Bron: