In de wereld van luxe auto’s en beroemdheden is het niet ongebruikelijk om af en toe te horen over extravagante autocrashes. Dit overkwam nu ook voormalig profvoetballer Andy van der Meijde, alleen was het in dit geval niet zijn eigen schuld. Zijn buurman vergat de handrem op zijn auto te zetten, die vervolgens keihard tegen de wagen van Andy aanknalde. Het resultaat: de luxe BMW van Andy mag zo te zien het daglicht nooit meer aanschouwen.

Totaal in de kreukels

‘Dit gebeurt er als de buurman zijn handrem vergeet aan te trekken! Dankjewel @dusseldorpbmw voor de snelle geweldige service en mij al weer voorzien hebben van een nieuwe auto’, schrijft een verdacht vrolijke Andy op Social media. Misschien doordat de voormalig sportman gratis een upgrade heeft gekregen. Op de video is te zien dat zijn auto aan de voorkant totaal in de kreukels ligt.

Geen vertrouwen

Het publiek vindt de vrolijke reactie van Andy ook opvallend. Zo reageert iemand: ‘Sommigen zijn aan het huilen van binnen bij een ongeluk. En dan heb je Andy die helemaal stuk gaat bij een ongeluk’. Een andere volger heeft na het zien van de heftige beelden geen vertrouwen meer in het Duitse automerk. ‘Gelukkig is het maar een leen auto en niet je eigen schuld. Maar gezien de schade na dit tikje, zou ik maar heel voorzichtig rijden. Bij een klap van 80 km/h + overleef je het niet!’ Er is nog iemand die dit opvalt: ‘Lekkere reclame voor BMW dit 😂 als je al zulke schade hebt bij een vergeten handrem dan ben je er mooi geweest in andere gevallen.’

Nog geen krasje

Het opvallende is ook dat er op de auto van de buurman nog geen krasje te bespeuren is. Gelukkig maar dat Andy zelf niet in het statusblik zat toen de rampenering plaatsvond.

Bron: