In Lang Leve de Liefde komen we een hoop eigenaardige mensen tegen. Sommige zijn heel gezellig en sommige zijn weer heel erg op zichzelf. Maar altijd doen de programmamakers hun best om je te koppelen aan iemand die dezelfde interesses heeft. Toch lijkt dit niet áltijd goed te werken en ontstaan er behoorlijk vaak irritaties. Zo zagen we laatst nog iemand die haar date ‘te dom‘ vond omdat hij VMBO-basis gedaan heeft. Maar we komen nu aan bij een geval die weinig mensen kunnen hadden kunnen luchten gokken we. Esther heeft haar dag niet hopen we, of Han staat haar gewoon niet aan. We hebben nog niet één keer gezien dat Esther haar Han een complimentje geeft of gewoonweg een leuk gesprek wil aanknopen. Ook de interesse in haar date is ver te zoeken.

Esther uit Lang Leve de Liefde is een en al gezelligheid!

We gokken dat Han heet aangegeven dat hij graag onder de duim komt te zitten bij een bazige vrouw. Esther weet namelijk binnen een half uur je bloeddruk te verdubbelen. We zullen beginnen vanaf het begin. Een ontbijtje maken met Esther is een ware hel. Het lijkt er namelijk op alsof ze nog nooit in haar leven een ontbijt gemaakt heeft voor zichzelf. Messen zijn verdwenen, wat er met het brood moet gebeuren is een raadsel. Wanneer je niet binnen 2 seconden antwoord geeft dan slaat Esther al door. Volgende video gaat door onder de onderstaande video:

Waar gaan we slapen?

Wanneer de twee aankomen bij ‘smalltalk’ en het al wat later op de avond is, vindt Esther het wel welletjes. Han probeert het feit aan te kaarten dat de twee nog een slaapplek moeten verdelen. Wie gaat in het bed en wie op de bank. Hij geeft al snel aan dat hij op de bank gaat slapen. Maar een ‘dankjewel’ komt natuurlijk niet zijn kant op. Esther besluit dat ze nog niet genoeg arrogantie heeft laten zien en gooit er nog een paar schepjes bovenop.

Jij hebt mij geen hand gegeven!

En dan komen we bij de derde video die toch wel de klapper op de vuurpijl mag heten. Esther besluit dat ze nog niet boos genoeg gedaan heeft tegen deze arme man. Daarom wordt ze maar even boos op het “feit” dat hij haar geen hand gegeven heeft bij binnenkomst. We vermoeden dat, mocht dat het geval zijn, mevrouw hem ook geen hand gegeven heeft. Maar goed. Han weet bijna zeker dat hij dat wél gedaan heeft. Maar hier ga je natuurlijk niet tegenin, dan zal ze nog bozer worden. Even de camera’s terugkijken:

Bron: