Er lijkt nog altijd sprake te zijn van een ruzie tussen de familie Meiland en de familie Gillis. Hoewel ze veel met elkaar gemeen hebben, kunnen ze elkaar niet luchten of zien. Erica gooit nu opnieuw met modder.

Martien, Erica en Maxime Meiland komen na de zomer terug met een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Het programma is al jaren een succes, iets wat Peter Gillis de familie niet lijkt te gunnen. ,,Wij blijven gewoon onszelf, wij gaan niet toneelspelen”, zei Gillis eerder over de familie.

‘Martien doet het gewoon voor de commercie’

Ook vindt Peter dat hij een stuk succesvoller is dan de Meilandjes. Volgens hem moeten de Meilandjes leven van hun tv-succes, maar kan Peter op elk moment stoppen met zijn realityserie. ,,Wij hoeven het niet voor de centen te doen. Als ik morgen stop, dan stop ik. Martien doet het gewoon voor de commercie en daar hoeven wij het gelukkig niet voor te doen.”

Verkeerde keelgat

De opmerkingen schieten bij de familie Meiland in het verkeerde keelgat. ,,Ik zie weleens uitspraken van hem voorbijkomen, dan zegt hij: ‘Wij hebben gewoon werk, maar de Meilandjes moeten van tv leven”’, vertelt Erica in weekblad Weekend. ,,Wij hebben natuurlijk geen vakantieparken, dat is waar, maar als wij het zat zijn, stoppen we ook gewoon. Dan gaan we wat anders doen.”

‘Familie Gillis is gek’

Erica zegt geen hekel te hebben aan Peter, maar kijkt zijn realityserie ook niet. ,,Dat komt niet doordat het programma niet leuk is. Ik vind het wel een interessante familie, omdat ze een beetje gek zijn.”

Hoewel Erica zelf een bijzondere relatie heeft met Martien, noemt ze de relatie van Peter en Nicol ‘gek’. ,,En Nicol heeft nou weer dat winkeltje in seksartikelen… Ik ga daar niet komen”, sneert ze.

Bron: