Ongeveer een jaar geleden werd Donny Roelvink overreden door een Hummer van een vriend tijdens het maken van een fitnessvideo. De fitnessgoeroe en zoon van Dries Roelvink wilde een video van bodybuild legende Ronnie Coleman nadoen. Echter drukte de vriend van Donny het gaspedaal in in plaats van de rem wat hem bijna fataal werd.

Donny hield hier 5 gebroken ribben en een klaplong aan over, naast ontelbaar veel schaafwonden op zijn hele lichaam en gezicht. Het meest bijzondere aan het verhaal, Donny herstelde pijlsnel en kwam er sterker uit dan ooit te voren. Vlak na het ongeluk bleef Donny nog steeds positief: “Een paar gebroken ribben, een kleine klaplong en wat hechtingen. Maar ik kan het gelukkig na vertellen. Soms besef je pas iets als het er bijna of niet meer is. Geniet van elkaar en van de momenten.” We zijn een jaar verder, Donny deelt beelden van de gebeurtenis.

Donny Roelvink deelt voor het eerst beelden!
Dat Donny een gigantische doorzetter is met ongelooflijk veel veerkracht bleek wel uit zijn deelname aan Special Forces. De fitnessgoeroe stak ver boven de andere deelnemers uit met zijn uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Het is nu een jaar ná het bijna fatale ongeluk en Donny is weer helemaal de oude, misschien zelfs fitter en sterker dan daarvoor. Donny sprak vlak na zijn ongeluk dan ook de beroemde Rocky uitspraak uit: “It’s about how hard you can get hit, and keep moving forward.” Daar heeft Donny zich aan gehouden. Een jaar na het ongeluk deelt Donny beelden van verschillende ingrijpende gebeurtenissen uit zijn leven, waaronder het ongeluk. In de video is het begin van van de fitnessvideo te zien die Donny had willen opnemen. Je ziet de Hummer achter hem rijden terwijl hij met een halterstang in zijn nek loopt. Donny schrijft: “Don’t ever let it break you, let it create you.”

Bron: