Frans Bauer staat bekend als de onberispelijke ster van de showbizz, maar zelfs hij kan af en toe niet weerstaan aan een kleine stunt. De zanger, die momenteel volop bezig is met zijn workouts, lijkt echter ongeduldig te worden met het resultaat. Op Instagram deelt Frans onderstaande foto van zichzelf tijdens het trainen, met een hilarisch bijschrift: “Het heeft even geduurd maar door de juiste voeding en elke dag trainen heb ik eindelijk mijn sixpack!!🤪 #gezondafvallen#fransbauer”.

Op het eerste gezicht lijkt Frans een indrukwekkende wasbordbuik te hebben, maar laten we eerlijk zijn, zo’n afgetraind lichaam komt niet zomaar uit de lucht vallen. Fans hebben echter de humor van Frans wel kunnen waarderen en reageren lachend onder de foto. Reacties als “Heb je daar hard voor moeten sparen Frans? Staat je goed” en “Wat ben je toch ook een heerlijke humoristische man!!” vullen de commentsectie. Frans weet in ieder geval zijn publiek te vermaken en tevreden te houden, maar belazerd wel zijn vrouw met deze neppe transformatie.
Hoewel Frans Bauer bekendstaat als een betrouwbare en onbesproken ster, lijkt hij toch te genieten van een ondeugende grap zo nu en dan. Het is goed om te zien dat zelfs de sterren af en toe de spot drijven met zichzelf en zichzelf niet al te serieus nemen.

Hieronder de foto:

Bron: