Zoals de meeste mensen inmiddels wel weten, gaat het niet zo goed met de dochter van Wendy van Dijk. Het bleek dat ze een zeldzaam gezondsheidsprobleem had en dat laat natuurlijk de nodige gevolgen achter. Wendy wil zich dan ook vanzelfsprekend focussen op het welzijn van haar dochter.

Blijven werken

Hoewel Wendy van dijk meer dan genoeg centjes verdient, wil ze wel graag blijven werken. Ze zou dan ook een rol gaan spelen in de reboot van de serie ‘Medisch Centrum West’. Toch heeft ze nu besloten om daar niet meer in mee te spelen omdat haar dochter nog niet hersteld is.
Een woordvoerder verklaarde eerder deze week: “Wendy zou een rol gaan spelen in Medisch Centrum West. Vanwege het herstel van haar dochter kan Wendy voorlopig haar werkzaamheden niet hervatten en zal zij helaas niet kunnen meewerken aan de opnames van deze serie”.

Medisch Centrum West

De woordvoerder liet weten dat ze er erg van balen dat Wendy niet meer mee kan spelen, maar dat ze er wel al het begrip voor hebben. Wendy’s werkgever, Talpa, weet nog niet precies wanneer ze weer inzetbaar zal zijn, maar dat ze haar steunen en in contact bijven.
Talpa is momenteel bezig met reboot van de serie Medisch Centrum West. De serie was eerder te zien bij de TROS van 1988 tot 1994. Wendy zou de hoofdrol gaan spelen, maar dat gaat nu dus niet meer door.

Bron: