Maxime Meiland verkeert in een penibele situatie. De realityster is verwikkeld in een rechtszaak met haar vermeende verkrachter. Die was onlangs (onherkenbaar) te gast in de uitzending van Roddelpraat en daar vertelde hij het een en ander.

Maxime Meiland in de bosjes

Volgens de anonieme man heeft hij zich helemaal niet vergrepen aan Maxime, maar was zij juist degene die op hem kwam zitten in de bosjes. De man haalt daarna nog een gebeurtenis aan op het verjaardagsfeestje van de Meiland-telg.
Jaren geleden kwam hij op haar verjaardagsfeest, maar Maxime was zelf nergens te bekennen. Ze bleek in haar slaapkamer te liggen, waar ze ‘bezig’ was met andere gasten. Het verjaardagsgeld van 10 euro moest dan maar eventjes ergens worden neergelegd.

Rechtszaak

De man spande een kort geding aan tegen Maxime. Hij wil niet vals beschuldigd worden van dingen die hij niet heeft gedaan. De rechter stelde hem echter in het ongelijk. ”Ik had mijn verhaal al verteld bij Stor NL. Volgens de rechter was er dus ‘evenwicht’.”
Hij moet de proceskosten van meer dan 4.000 euro betalen. Op een e-mail of dat in termijn betaald kan worden heeft hij nooit antwoord gekregen. Maxime heeft in de tussentijd wel beslag laten leggen op zijn bankrekening. ”Die kan ik niet meer gebruiken.”

Crowdfunding

In de uitzending van Roddelpraat werd bekendgemaakt dat de man een crowdfunding is gestart voor de kosten. Het geld zal echter ook gebruikt worden voor een bodemprocedure.
”Ik moet nu betalen om de waarheid boven tafel te krijgen, terwijl zij verdient aan het verspreiden van leugens. Dat is bizar.”
En dan nu het vreselijke nieuws, want Maxime heeft inmiddels te horen gekregen hoeveel geld er gedoneerd is voor haar ‘verkrachter’. Het ziet ernaar uit dat veel Nederlanders de man steunen. Momenteel staat er al meer dan 12.000 euro op de teller, gestort door 844 mensen.

Bron: