Sylvie Meis is nu een paar weken samen met haar liefje Wim Beelen. Hoewel de twee het al enkele weken ‘Insta-official’ gemaakt hebben, is er nu wat verwarring ontstaan. Sylvie blijkt namelijk rond te lopen met een ketting van haar ex.

Ketting

Sylvie plaatst vrijwel dagelijks foto’s op haar social media kanalen, waarin ze allerlei producten aanprijst. Maar bij de nieuwste video, is Shownieuws iets opgevallen.
De influencer is namelijk te zien met een ketting om haar nek, waar de letter ‘N’ aan hangt. Shownieuws denkt dat dit verwijst naar haar ex-man Niclas.
Presentatrice Dyanta Brooks denkt dat de campagne eerder is opgenomen. ”Dat contract was al getekend en dit moest er gewoon nog uit.”
sylvie

‘Makkelijk aan te passen’

Maar William Rutten denkt daar anders over. Die ketting had er niet op gehoeven, zo vindt hij. De fotograaf is van mening dat je met de tegenwoordige technologische middelen, de ketting had kunnen ‘wegshoppen’. Hij doelt hiermee op AI.
Oftewel Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie). Volgens Rutten had de ketting dus simpel van haar nek ‘gefotoshopt’ kunnen worden.
Het initaal van de ketting is een N en geen W. Het zal ongetwijfeld erg pijnlijk zijn voor Wim, dat zijn vriendin poseert met een liefdesgebaar van haar ex-man. Het is nog niet bekend wat Wim hiervan vindt. Maar dankzij Yvonne Coldeweijer weten we waartoe hij in staat is, wanneer meneer Beelen het ergens niet mee eens is.

Bron: