Loop Dat Bibi Breijman dingen niet helemaal helder ziet, wisten de meeste mensen al. Maar dat ze vreemdgaan nu ook als ‘normaal’ beschouwt, getuigt wel van erg weinig eigenwaarde.

Oh Oh Cherso

Bibi Breijman werd bekend door een rolletje in Oh Oh Cherso. Hierin gingen jongeren uit Den Haag naar de zon in Cherssonissos.
De Haagse deed wel mee aan het programma, maar had een vriendje thuiszitten. In flink feesten bleek Bibi, die zichzelf de bijnaam ‘kabouter’ had gegeven, helemaal geen zin te hebben. In plaats daarvan liep ze rond in een onderbroek waar de naam van haar vriendje op stond.
bibi
Toen vriendje Noel ook nog op bezoek kwam, wisten veel kijkers al helemaal niet waar ze naar zaten te kijken.
Waylon
Na de programmareeks bleven verschillende deelnemers in de media. Denk aan Jokertje, Sterretje en ook onze Barbie (Samantha de Jong).
Bibi viel in het programma al uit de toon, maar wist daarna een slimme move te maken door zanger Waylon te verleiden. Door al snel een kind met hem te maken, heeft ze zichzelf verzekerd van eeuwige aandacht. En dat komt haar goed uit.
Met Waylon is niet alles koek en ei. Bibi was niet meer spannend voor hem, en Waylon zocht het daarom maar buiten de deur.

Waylon

Vervolgens kwamen er allerlei excuzen zoals erectieproblemen en demonen. Bibi zocht zelf ook naar excuzen. Zo zou ze ’te zelfstandig’ zijn geweest.
De meeste vrouwen met een ruggengraat trappen zo’n vreemdgaande loser gewoon de deur uit. Bibi niet, want dan krijgt ze geen aandacht meer.

Vreemdgaan hoort erbij

Sterker nog, in een interview met Grazia werpt ze zichzelf nu op als een soort pleitbezorger voor vreemdgaan.

”Mensen vonden dat ik bij hem weg moest gaan, want dat is wat ons wordt aangeleerd: je mag niet bij iemand blijven als die persoon is vreemdgegaan. Dat vind ik heel hypocriet, om iemand af te rekenen op een fout die ik vroeger zelf misschien ook wel heb gemaakt.”
”Als ik hiervan wegren, verwerk ik het niet en ga ik bij een nieuwe man misschien wel achterdochtig zijn. Dan vecht ik het liever uit met de man van wie ik hou en met wie ik mijn gezin heb. Ik ben ook reëel: vreemdgaan gebeurt over. Waarom zijn we daar bang voor?”
Sterker nog, volgens Biebs is het harstikke normaal. ”Je kan het beter bespreekbaar maken waarom dat dus gebeurt.”
”Uiteindelijk was mijn gevecht tegen de oordelende maatschappij heftiger dan het gevecht binnen mijn relatie en dat bracht ons dichter bij elkaar.”

‘Dat meisje is gebrainwashed’

Juicechannel reageert vernietigend op Bibi’s uitspraken. ”Are you kidding me? Echt kan iemand deze meid in het vervolg tegenhouden als ze weer van zulke domme uitspraken gaat doen?”
Het juicekanaal vervolgt: ”Ze is helemaal gebrainwasht. We staan er serieus niet van te kijken als hij nu tijdens deze zwangerschap van haar zijn ding mag gaan doen, terwijl zij doodziek thuis zit.”

Bron: