Vanavond was dan eindelijk de langverwachte finale van Expeditie Robinson. Waar de meeste mensen zich bezig zouden houden met wie het programma dit jaar zou gaan winnen, hebben mensen het op X juist over het uiterlijk van Nicolette Kluijver.

Uiterlijk Nicolette

De presentatrice, die eerder nog werd geprikt door een schorpioen, zag er in de ogen van veel mensen heel erg raar uit.
Een kijker schrijft op X: ”Waarom heeft niemand het over Nicolette en haar nieuwe kapsel?” Een ander uit zijn of haar frustraties ook: ”Wie heeft haar zo toegetakeld?”

Seizoen 2023

De 2023-editie van Expeditie Robinson ging van start op 2 september jongstleden. Wie onder mee mee hebben gedaan waren zangeres Eva Simons, zanger Maxim Froger, PowNed-presentator Mark Baanders en voormalig model Irene van de Laar.

Finale

Het trio dat het helemaal tot de finale wist te schoppen bestond uit Willem Voogd, Guido Spek en Ilse Paulis. De winnaar was toen dus nog niet bekend.
Na maar liefst 17 afleveringen mocht bovenstaand drietal gaan uitmaken wie zichzelf een jaar lang de Robinson mag gaan noemen.
Na een bloedstollende finale was het uiteindelijk Willem Voogd die er met de winst vandoor ging. Hij was nipt de eerste die alle drie de targets om had.
Tijdens de terugblik met presentatoren Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver noemde Voogd het ‘verschrikkelijk om terug te zien’.
”Ik dacht ineens dat Guido toch ging winnen”, zo grapt hij. Maar ik ben de winnaar van Expeditie Robinson!”, zo kraaide hij uit.

Bron: