Het was een tijdje rustig rondom Samantha de Jong, maar nu zou het wéér hommeles zijn. Ze zou een wegwerker in Den Haag hebben mishandeld, waarna de wegwerker aangifte zou hebben gedaan. ,,Politie is al camerabeelden komen opvragen”, aldus een bron.

Er gaat wederom een heftig verhaal rond over Samantha de Jong. Ze zou afgelopen zaterdag verstrikt zijn geraakt in een heftige ruzie met een wegwerker, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram.

Tekst gaat verder na filmpje:

Geslagen
Wat is er gebeurd? Volgens een bron zou Samantha samen met haar vriend Robbie op pad zijn gegaan met de scooter toen ze zag dat er een weg afgesloten was vanwege wegwerkzaamheden. ,,Mevrouw Barbie en haar vriend wilden er met de scooter doorheen en werden boos toen dit niet kon”, aldus de bron. ,,Barbie heeft de wegwerker (bouwvakker zei mijn dochter) geslagen.”

Aangifte
Robbie zou de man een kopstoot hebben gegeven terwijl hij zijn helm nog droeg. ,,Wegwerker/bouwvakker heeft aangifte gedaan”, aldus de bron. De politie zou ook al camerabeelden hebben opgevraagd in de buurt. Juicekanaal Realityfbi kwam het verhaal online tegen en vraagt volgers om hulp. ,,Heeft iemand dit zaterdag zien gebeuren of heeft iemand er meer informatie over?”, schrijft het kanaal op Instagram.

Ruzie met verkeersregelaar
Het is overigens niet de eerste keer dat Barbie verstrikt raakt in een ruzie op straat. Eerder kreeg ze ruzie met een verkeersregelaar omdat zij en Robbie door rood reden. Een voorbijganger besloot toen de ruzie te filmen en de beelden online te zetten. Op die beelden was te zien dat Robbie uit de auto stapte en de verkeersregelaar duwde en hem in zijn zij trapte.

Bron: