Rachel Hazes vloog gisteren van Amsterdam naar Málaga maar toen ze aankwam bleek dat haar koffer niet aan boord was. Rachel is woest; in haar koffer zitten namelijk haar medicijnen!

Rachel probeert via alle wegen contact te krijgen met KLM. ,,Na vele malen contact zou mijn koffer vandaag op het door mij aangegeven adres worden afgeleverd”, schrijft ze in Instagram Stories. ,,Wat absoluut noodzakelijk is omdat er zeer belangrijke medicijnen in zitten.”

Rachel woest

Helaas heeft Rachel haar medicijnen nog steeds niet. ,,Ik verwacht nu toch echt een snelle reactie van jullie en dat jullie dit nu serieus afhandelen, want dit is wel hele slechte service”, schrijft ze boos.

‘Afscheid van genomen’

Rachel is hoogstwaarschijnlijk met een vriendin naar Spanje gevlogen, want met allebei haar kinderen heeft ze momenteel geen contact. André liet onlangs aan tafel bij Humberto nog weten dat hij en Rachel niet meer door één deur kunnen. ,,Dat is niet alleen in die situatie, maar íedereen van wie ik geen positieve energie krijg, daar neem ik afscheid van”, zei André. ,,Ik heb mijn sores wel gehad, ik heb mijn pakkie gehad, ik heb op de blaren gezeten van mijn eigen dingen. En mensen die niet mee kunnen gaan met wat ik nu wil, die kan ik niet meer in mijn leven hebben.”

Uit elkaar gegroeid

Volgens André is er ‘altijd wel iets aan de hand’ binnen zijn familie. ,,Ik heb er niet altijd iets mee te maken, maar toch word je erin gezogen”, vertelde hij in het programma Casa di Beau. ,,Ik schaam me niet om erover te praten, maar ik vind het heel zonde, wat er allemaal gebeurt.”

André denkt dat zijn familie ‘nooit meer naar elkaar toe gaat groeien’. ,,Door wat er allemaal gebeurt, groeien we alleen maar uit elkaar.”

Bron: