Wat niet iedereen weet, is dat Robèrt van Beckhoven vijf kinderen heeft. Zijn oudere kinderen, die hij uit zijn eerdere relatie kreeg, zien we nooit voorbijkomen. Volgens spionnen van Yvonne Coldeweijer komt dat omdat Robèrt hen al tien jaar niet heeft gezien.

Robèrt en zijn vrouw Pirjo zijn al zo’n vijftien jaar samen. Samen kregen ze twee kinderen. Maar wat niet iedereen weet, is dat Robèrt uit zijn eerdere relatie drie kinderen kreeg. Zij blijven bewust uit de media, op Robèrts zoon Koen na. Hij deed mee aan het televisieprogramma Hermans pop-up restaurant.

‘Robèrt mag kinderen niet zien’

Maar volgens Yvonne Coldeweijer blijven zijn kinderen niet alleen uit de media, maar ook uit het leven van Robèrt. ,,Ik hoor een wat minder leuk verhaal continu terugkeren in mijn DM”, meldt Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Robèrt heeft namelijk drie kinderen die hij, volgens spionnen, van zijn ‘nieuwe vrouw’ (waar hij nu al 15 jaar mee is) niet mag zien.”

‘Kent kleinkind niet’

Robèrt zou zijn kinderen al tien jaar niet hebben gezien. ,,Dat is wel vrij bizar! Ik heb begrepen dat zijn kinderen hier veel pijn door ervaren. Robèrt heeft zelfs een kleinkind die hij helemaal niet kent”, vervolgt Coldeweijer. ,,Zijn dochter stond een keer met de fiets bij de spoorwegovergang met haar dochtertje voorop, toen ze Robèrt ineens naast haar za wachten met de auto, met zijn ‘nieuwe’ zoon ernaast. Dat was de eerste keer dat zijn dochter haar halfbroertje zag. Zeer pijnlijk allemaal.”

‘Jaloezie’

Toch noemt Yvonne Robèrt een ‘hele lieve man’. ,,En veel spionnen die dit verhaal kennen zeggen dus dat het door deze vrouw komt! Er wordt gezegd dat dit komt door pure jaloezie en afgunst.”

Vrouw Robèrt van Beckhoven

In een interview met een regionale krant vertelde Pirjo al eens over haar relatie met Robèrt. ,,Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprak me met name aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is.”

Bron: