Peter Gillis en Nicol zijn gisteren, ondanks de breuk, samen op pad geweest. En daar kreeg Nicol een wel héél bijzonder cadeau: Peter heeft een splinternieuwe auto voor zijn ex gekocht.

De breuk met Peter betekende voor Nicol dat ze afscheid moest nemen van alle luxe in haar leven. ,,Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat”, vertelde Rob Goossens eerder in RTL Boulevard.

TikTok

Sinds de breuk is Nicol daarom elke dag op TikTok te vinden. Toch blijkt dat niet genoeg op te leveren, want vorige week vroeg Nicol nog geld aan kinderen. Voor een bepaald bedrag schreef Nicol jouw naam op haar voorhoofd.

‘Peter heeft betaald’

Helaas heeft ook dát Nicol niet genoeg geld opgeleverd. Hoewel Peter zijn ex geen geld heeft meegegeven, besloot hij haar gisteren wel mee op pad te nemen. De twee hebben samen een garage bezocht in het dorpje ‘T Harde, waar Nicol een prachtige auto heeft gezien. ,,Ze heeft er 7.500 euro voor geboden en Peter heeft het betaald”, meldt Juicechannel op Instagram.

Kritiek

Het gaat om een roze Fiat500 en Nicol kan haar geluk niet op. Toch geven volgers behoorlijk wat commentaar onder de foto die ze deelt op Instagram. ,,Handige auto met vier kinderen”, reageert iemand. En een ander: ,,Ik dacht dat ze altijd een grote auto moest? In verband met de kinderen…”

Bron: