Nielson, de 33-jarige Nederlandse zanger, heeft onlangs publiekelijk toegegeven dat hij zijn vrouw heeft bedrogen en dat hij spijt heeft van zijn daden. Hij omschrijft zijn gedrag als het ‘flink verkloten’ van de situatie thuis.

De zanger, die in 2016 in het huwelijk trad met zijn jeugdliefde Hanna, heeft toegegeven dat hij iemand van wie hij heel veel houdt, veel pijn heeft gedaan.

Hoewel Nielson zich bewust is van zijn fouten, probeert hij niet weg te lopen van de situatie en is hij vastbesloten om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden. Hij geeft aan dat hij zijn focus nu volledig op zijn vrouw heeft gericht en dat er nog steeds veel liefde tussen hen is.

Hoewel het bedrog van Nielson in december aan het licht kwam, lijkt het erop dat hij nu pas publiekelijk bereid is om de situatie onder ogen te zien. Hij benadrukt dat hij geluk heeft met een vrouw die hem goed kent en hem de kans geeft om zijn verantwoordelijkheid te nemen.

Nielson geeft aan dat hij samen met zijn vrouw op zoek is naar een manier om uit deze situatie te komen. Hij is aan het eind van zijn latijn en lijkt zich bewust te zijn van de ernst van zijn daden en de gevolgen ervan voor zijn relatie. Toch is hij vastberaden om samen met zijn vrouw aan een oplossing te werken en zijn fouten recht te zetten.

Al met al lijkt het erop dat Nielson zijn fouten heeft erkend en verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden. Zijn toewijding aan zijn vrouw en hun relatie suggereert dat hij vastbesloten is om deze moeilijke situatie te overwinnen en zijn huwelijk te redden.

Bron: